2 min læsningBestyrelsesformand efter AaB-bombe: Timingen er den rette

Thomas Bælum stopper som direktør i AaB, og klubbens bestyrelsesformand forklarer blandt andet beslutningen med, at det er "den rette timing."

2 min læsning

Efter mere end fire og et halvt år som direktør er det slut.

AaB oplyser således torsdag, at Thomas Bælum stopper som administrerende direktør i klubben.

Bestyrelsesformanden i den nedrykningstruede klub, Niels David Nielsen, peger selv på “den rette timing” som en af de primære årsag bag beslutningen.

– Da Thomas Bælum i sin tid blev ansat var det med en klar målsætning om at bringe AaB et bedre sted hen rent kommercielt. Den opgave er udført succesfuldt med en flot vækst på alle parametre, siger bestyrelsen formanden i en pressemeddelelse fra AaB og fortsætter:

– Vi har haft en rigtig god dialog med Thomas igennem denne proces, og nu er vi et sted, hvor vi er trygge organisatorisk omkring det kommercielle set up, hvorfor begge parter mener, at timingen til at gå hver til sit er den rette.

– Jeg vil gerne på bestyrelsens vegne takke Thomas Bælum for en indsatsen for AaB, og vi ønsker ham al mulig held og lykke fremover, siger Niels David Nielsen.

Breaking: Thomas Bælum stopper i AaB

Niels David Nielsen oplyser i samme ombæring, at man har i sinde et præsentere den nye sportslige ansvarlige i AaB, når Sports Strategy Excellence 22 ved en kommende aktieemission vil erhverve cirka 20 procent af aktierne i AaB A/S.

Thomas Bælum har sin sidste arbejdsdag som direktør i klubben senest med udgangen af april måned.

AaB indtager aktuelt sidstepladsen i Superligaen efter grundspillet, og man har fyret to cheftrænere undervejs i sæsonen.

Hårde facts: Hamrén-fyringen sætter ny Superligarekord

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer