2 min læsningDen omvendte verden: Rodri beskylder skotterne for at smide sig

Manchester Citys midtbanespiller beskylder efter nederlaget til Skotland skotterne for at smide sig og trække tiden.

2 min læsning
Den spanske midtbanespiller Rodri beskylder efter nederlaget til Skotland skotterne for at smide sig og trække tiden.
Foto: Lee Smith/Reuters/Ritzau Scanpix

Der er den der med sten og et glashus, og så er der noget med en kost og en dør.

Skotland leverede tirsdag aften en mindre sensation, da de hjemme på Hamden Park i Glasgow sendte Spanien hjem med et 2-0-nederlag.

Skotterne formåede effektivt at lukke ned for spanierne, der trods et markant spilovertag aldrig for alvor truede det skotske mål. Med to mål – et i hver halvleg – kunne Manchester Uniteds Scott McTominay sætte kniven ind, og særligt måden, spanierne tabte på, ærgrer Manchester City-spilleren Rodri.

– Det er måden, de spiller på. Man er nødt til at respektere det, men for mig er det lidt noget skrald. For det handler hele tiden om at trække tiden. De provokerer en. De falder hele tiden. For mig er det ikke fodbold.

Skotternes Scott sørgede for overraskelsen mod Spanien

– For sportens ånd er man nødt til at komme videre. Dommeren bør kontrollere den slags, men han siger ingenting. Det er en smule frustrerende , for vi vil vinde, men de trækker tid og trækker tid. Det er, som det er. De har deres våben, så vi er nødt til at bruge vores våben, og jeg tror vi har lært lektien til næste gang, siger Rodri ifølge The Independent.

Selvom Spanien havde et markant overtag i spil, så var Skotland fint med på statistikken over skud på mål, ligesom Skotland faktisk havde en xG (Expected Goals, red.) på 0,83 imod spaniernes 0,54.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer