Egypten havde absolut ingen problemer med at besejre Malawi, men langt værre gik det for Cameroun i deres kamp mod upåagtede Namibia.

Egypten og Mohamed Salah havde ikke de store problemer mod Malawi, til gengæld skuffede Cameroun fælt.

Efter en forskrækkelse tidligere i kvalifikationen er Egypten helt og aldeles tilbage.

I Africa Cup of Nations kvalifikationsgruppe D tabte Egypten tilbage i juni Etiopien, men ved denne samling har den nordafrikanske nation ikke haft nogen slinger i valsen.

Det var heller ikke tilfældet tirsdag, da de på udebane mod Malawi tog en stensikker 0-4-sejr.

Sejren blev allerede grundlagt efter 20 minutters spil, hvor Liverpool-profilen Mohamed Salah både havde lagt op til en scoring og selv scoret. Derudover havde Wolfsburg-spilleren Omar Marmoush på egen hånd scoret, så stillingen var 0-3.

Fire minutter inde i anden halvleg gjorde Zizo det til slutresultatet 0-4, men ikke desto mindre spillede Mohamed Salah helt til det 75. minut, hvorefter hans arbejdsdag var overstået.

Anderledes dårligt gik det for Cameroun, der på udebane mod den afrikanske fodboldminiput, Namibia, kom i store problemer.

Cameroun, der så sent som ved VM slog selveste Brasilien, havde Brentford-angriberen Bryan Mbeumo og Besiktas-angriberen Vincent Aboubakar med fra start.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Efter en målløs første halvleg kunne de se Namibia bringe sig foran 1-0 ti minutter inden i anden halvleg. Der fik landstræner Rigobert Song til at skifte Mbeumo ud, men lige lidt hjalp det.

Namibia gjorde det med godt ti minutter tilbage af kampen til 2-0, og så hjalp det ikke meget, at Vincent Aboubakar i overtiden fik reduceret til 2-1.

Med tirsdagens sejr har Namibia nu taget fire point på lige så mange dage mod Cameroun, efter de i fredags spillede 0-0 i Cameroun.

I tirsdagens øvrige tidlige kampe slog Kap Verde Eswatini (tidligere Swaziland, red.) 0-1, mens Ækvatorialguinea slog Botswana 2-3.