1 min læsningManchester City afventer – Barca lurer i kulissen

Manchester City vil gerne forlænge med Ilkay Gündogan, men tyskeren har endnu ikke besluttet sig, da en forlængelse efter alt at dømme vil være hans sidste kontrakt.

1 min læsning
Manchester City afventer stadig Ilkay Gundogans belsutning om en kontraktforlængelse, imens lurer FC Barcelona på at lokke tyskeren til klubben transferfrit.
Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

På torsdag resterer der bare tre måneder.

Umiddelbart lader det dog ikke til, at tyske Ilkay Gündogan har specielt travlt.

Den 32-årige tysker blev sidste sommer valgt som anfører i Manchester City af spillertruppen, men mindre end et år senere kan han forlade klubben gratis.

Gündogan har nemlig kontraktudløb 1. juli, og ifølge transferjournalisten Fabrizio Romano, har tyskeren adskillige kort på hånden.

Manchester City vil gerne forlænge kontrakten med den tidligere Dortmund-profil, men en kontraktforlængelse i den lyseblå del af Manchester vil efter alt at dømme blive karrierens sidste store kontrakt for Gündogan.

Gündogan kom til Manchester City fra Dortmund i sommeren 2016, og skulle han have lyst til at prøve andet i sin karriere på øverste niveau, skal det formentlig til at være.

Medie: Manchester City vil gøre Haaland til lønkonge og skræmme Real Madrid væk

Det er der dog også en løsning på, for selveste FC Barcelona skulle angiveligt holde et vågent øje med tyskerens kontraktsituation.

FC Barcelona har grundet financielle problemer ikke den store mulighed for at spendere store summer på nye spillere, og derfor vil det passe catalanerne fint, hvis de kan få en veletableret profil i Premier League kvit og frit.

Derudover skulle der være mindst én unavngiven klub, der har vist interesse for den nuværende City-kaptajn.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer