2 min læsningMedie: Manchester City vil gøre Haaland til lønkonge og skræmme Real Madrid væk

Manchester City forbereder efter sigende en ny og forbedret kontrakt til Erling Haaland, og nordmanden kan i så fald se frem til at blive Premier Leagues absolutte lønkonge.

2 min læsning
Erling Haaland, Manchester City, Haaland løn, Haaland ny løn, Haaland til Real Madrid, Haaland ny kontrakt?
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Manchester City har set nok.

Erling Haaland har hamret det ene mål ind efter det andet, siden han tilsluttede sig Manchester City i sommer.

Det forlyder sig nu, at den 22-årige nordmand blandt andet derfor kan se frem til en markant lønstigning – og lønnen var ellers høj i forvejen.

Således skriver The Sun, at Manchester City har planer om at forlænge Erling Haalands kontrakt og i den forbindelse give ham en ny løn på 500.000 pund om ugen, svarende til 4,2 millioner kroner.

Den norske målmaskine får i forvejen angiveligt lige i underkanten af 3,2 millioner kroner om ugen, og kan dermed i givet fald se frem til en lønforhøjelse på lidt mere end en million kroner ugentligt.

Erling Haaland skulle allerede være den bedst betalte spiller i Premier League sammen med holdkammeraten Kevin De Bruyne og Manchester United-målmand David de Gea. City-angriberen skulle dog også have nogle ret så lukrative præstationsbaserede bonusser indskrevet i sin kontrakt.

Haaland skadet – farmand giver status forud for opgøret mod Liverpool

Den nye og forbedrede aftale skal efter sigende ses som en belønning fra Manchester Citys side.

Samtidig har storklubben i sinde at forlænge kontrakten med yderligere et år, så den i stedet kommer til at strække sig frem til sommeren 2028.

Særligt de vedvarende rygter om Real Madrids interesse for Erling Haaland skulle være medvirkende til Manchester Citys nye kontrakttilbud. Planen er angiveligt, at man med en forlængelse vil dræbe Real Madrids håb om at hente nordmanden i den nærmeste fremtid.

Erling Haaland står i denne sæson noteret for 42 mål i 37 kampe i Manchester City.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer