1 min læsningFC Nordsjælland rykker ung stopper op i førsteholdstruppen

FC Nordsjælland har valgt at rykke 19-årige Kaare Barslund op i førsteholdstruppen permanent.

1 min læsning
Kaare Barslund, FC Nordsjælland, Superligaen.

Kaare Barslund har allerede været inde og snuse til førsteholdsfodbold i FC Nordsjælland, hvor han både har fået spilletid i Superligaen og Pokalen.

Den slags venter der formentlig meget mere af forude, for Superligaens aktuelle tophold har tirsdag oplyst, at man rykker den unge forsvarsspiller permanent op i førsteholdstruppen.

Nyheden vækker selvsagt glæde hos den 19-årige midtstopper, som holder sig klar til at gribe chancen, såfremt den skulle opstå.

– Nu har jeg været med på nogle træningslejre og har også fået spilletid i nogle kampe, så nu glæder jeg mig til at tage næste skridt og komme endnu tættere på holdet.

– Mit fokus er på at lære truppen bedre at kende og spille mig tættere på holdet. Jeg ved ikke, om det bliver realistisk med spilletid i denne sæson, men jeg vil i hvert fald gøre mit og arbejde hen mod det, så jeg er klar, hvis muligheden skulle byde sig, siger Kaare Barslund til FC Nordsjællands hjemmeside.

Fra Superligaen til MLS: Her er den ultimative startellever

FC Nordsjælland tager hul på mesterskabsspillet i Superligaen søndag, hvor der venter et yderst spændende opgør ude mod F.C. København.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer