1 min læsningYussuf Poulsen klar i mælet: Jeg vil ikke sidde på bænken hele tiden

Han har været med helt fra tiden i den tredjebedste liga i 13-14, men nu kan Yussuf Poulsens dage i RB leipzig være talte.

1 min læsning
Den danske RB Leipzig-angriber Yussuf Poulsen vil ikke sidde på bænken hele tiden i sin klub. Så skal der ske en forandring.
Foto: Lisi Niesner/Reuters/Ritzau Scanpix

Med sine 353 kampe for klubben er han suveræn rekordholder.

Danske Yussuf Poulsen har hele 59 kampe ned til den spiller, der har spillet næstflest kampe for RB Leipzig.

Den 28-årige dansker nærmer sig et tiårsjubilæum i den østtyske klub, men i denne sæson har spilletiden været markant mere begrænset, end det har været tilfældet i de ni foregående sæsoner.

Selvom han har fået spilletid i 16 af RB Leipzigs 25 bundesligakampe i denne sæson, så har han stadig til gode at spille fuld tid, og kun i to tilfælde har han været at finde i Marco Roses startformation.

Nu slår den vragede danske landsholdsspiller fast, at han ikke vil slå sig til tåls med en plads som bænkevarmer fremadrettet.

– Jeg vil spille på det højeste niveau så længe som muligt. Så længe det er muligt i Leipzig, er det fantastisk. Hvis ikke det fungerer længere, så er der nødt til at ske en forandring. Jeg er ikke en spiller, der sidder på bænken hele tiden. Indtil nu har jeg overhovedet ikke beskæftiget mig med, hvad der skal ske efter 2024, siger Poulsen til Kicker.

Yussuf Poulsen forlængede i oktober 2020 sin kontrakt med RB Leipzig, således den løber til sommeren 2024.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer