1 min læsningMedie: Tottenham-profil skal under kniven – skadet i landskamp

Han måtte udgå i overtiden af Brasiliens kamp mod Marokko, og nu viser det sig, at skaden er værre end først antaget.

1 min læsning
Der venter en skadespause, der kan strække sig ud over resten af sæsoen for Tottenham-profilen Emerson Royal, der blev skadet for Brasilien.
Foto: Paul Childs/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Han spillede 93 minutter, inden han måtte lade sig udskifte.

Tottenham-backen Emerson Royal spillede lørdag sin bare ottende landskamp i karrieren, og den kan nu potentielt koste resten af Premier League-sæsonen.

Den 24-årige højreback pådrog sig en skade i Brasiliens venskabskamp mod Marokko, og den skade viser sig nu at kræve en operation. Det melder journalisten Tom Barclay.

Emerson Royal står overfor en operation en af de nærmeste dage, og herefter vil han angiveligt være ude i cirka seks uger – eller rundt regnet til den 8. maj.

Det vil betyde, at Royal i bedste fald kan nå at spille Tottenhams sidste tre Premier League-kampe i denne sæson, som står imod Aston Villa, Brentford og Leeds.

Officielt: Conte er fortid i Tottenham

Tottenham er i forvejen ramt af skader til målmand Hugo Lloris samt midtbanespillerne Rodrigo Betancur og Yves Bissouma, ligesom også Ryan Sessegnon er tvivlsom til weekendens kamp mod Everton.

Dermed er der allerede fra start en hovedpine at tage sig af for klubbens midlertidige manager Cristian Stellini, der har overtaget roret fra fyrede Antonio Conte for resten af sæsonen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer