1 min læsningVideo: Maxsø-bagdel i vejen for sæsonens første sejr

Det var ingenlunde Andreas Maxsøs skyld, men alligevel var den danske midterforsvarer impliceret i modstandernes mål natten til søndag.

1 min læsning
Andreas Maxsø havde bagdelen for langt tilbage, og derfor fik Austins mål lov at stå, da Colorado natten til søndag gæstede Texas.
Foto: Isaiah J. Downing/Usa Today Sports/Ritzau Scanpix

Det er vanskeligt at gardere sig mod en back, der snork-bobler.

Andreas Maxsø er formentlig nået til den konklusion, at hans forsvarskollegaer i Colorado Rapids ikke har helt samme niveau, som han er vant til fra den danske Superliga.

I sæsonens femte kamp blev det dog for blot anden gang i sæsonen til point for danskerklubben fra Denver, der fik 1-1 med sig fra Q2 Stadium i Austin, Texas.

Det så ellers længe ud til at skulle blive sæsonens fjerde nederlag, efter hjemmeholdet allerede efter fem minutters spil havde bragt sig foran 1-0.

Mens Andreas Maxsø markerede sin direkte modstander, fik Austin FC-skotten Jon Gallagher lov at løbe indenom både Colorado-backen Keegan Rosenberry og den tidligere Liverpool-spiller, Danny Wilson, og så stod der 1-0.

Scoringen blev i første omgang annulleret, da linjevogteren hævede sit flag for offside, men efter gennemgang ved VAR-skærmen var det tydeligt, at en dansk bagdel lige akkurat holdt skotten onside, og målet fik derfor lov at tælle. Se scoringen herunder.

Sådan så kampen længe ud til at skulle ende, men med fem minutter tilbage, spillede Colorado sig med meget simple midler forbi en passiv Austin-defensiv på en omstilling, og så kunne franske Kevin Cabral sørge for sæsonens andet point for Colorado Rapids.

Det ene point i Texas ændrer ikke det store ved, at Colorado Rapids ligger sidst i MLS’ Vest-konference med bare to point efter fem kampe.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer