1 min læsningTuchel bekymrer sig ikke om kort kontrakt

Thomas Tuchel blev tidligere på ugen præsenteret som ny cheftræner i Bayern München, men tyskeren har ikke fået en lang kontrakt i det sydtyske.

1 min læsning
Thomas Tuchel er ny mand i cheftrænersædet i Bayern München, og han har ingen bekymringer om, at hans kontrakt er ganske kort.
Foto: FC Bayern

Forgængeren fik fem, Tuchel får kun godt to.

Bayern München har efter godt halvanden sæson med Julian Nagelsmann i spidsen overladt tøjlerne til Thomas Tuchel.

Der er dog særligt én ting i kontrakten med den tidligere Chelsea- og PSG-træner, der falder i øjnene. Tuchel har nemlig ‘kun’ fået en kontrakt til og med juni 2025, mens Julian Nagelsmanns kontrakt først stod til at udløbe i juni 2026.

– For mig er det ikke ekstremt vigtigt. Jeg er tryg ved [kontrakt-] længden. Hvis tingene går godt, vil vi forsøge at forlænge den, og hvis nogle af de folk, der bestemmer, ikke føler sig trygge, så bliver det også ændret. Jeg vil forsøge at betale tilbage på tilliden, siger Tuchel.

Thomas Tuchel overtager et Bayern München-mandskab, der er ét point efter Dortmund på førstepladsen i den tyske Bundesliga. Det kan de dog selv lave om på allerede i næste weekend, hvor Bayern hjemme på Allianz Arena tager imod netop Dortmund.

Koster kassen! – Så meget må Bayern München betale for Nagelsmann-fyring

I Champions League venter der for Tuchel og Bayern München et kvartfinaleopgør mod Manchester City.

Bayern München har vundet Bundesligaen de seneste ti sæsoner i træk.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer