2 min læsningVarane lægger planer for sin pension: Her vil jeg slutte karrieren

Raphaël Varane har planen klar for sin pensionering fra fodbold. Og her er der kun tre klubber i spil til at være den sidste på CV'et.

2 min læsning
Raphael Varane deler ud af overvejelserne om en fremtidig fodboldpension. Han vil stoppe i Real Madrid, Manchester United eller Lens.
Foto: John Sibley/Reuters/Ritzau Scanpix

I starten af februar blev det officielt. Raphaël Varane har spillet sin sidste kamp for det franske landshold.

Men på klubsiden går det ganske fint for den 29-årige franskmand, som har været enormt plaget af skader i løbet af karrieren. I denne sæson har han således nærmest været fast mand for Manchester United i samtlige kampe.

Men med en alder, der nærmer sig de 30, så er en generel fodboldpension ikke noget, der ligger fjernt for den franske midtstopper. Og her har han nogle konkrete ønsker til, hvordan karrieren skal afsluttes.

I et interview med GQ Magazine afslører Varane sine planer for, hvor karrieren i sidste ende skal nå sin afslutning. Og her er der kun tre klubber i spil.

– Der er tre steder, hvor jeg kan forestille mig, at afslutte min professionelle fodboldkarriere. Jeg vil afslutte karrieren i enten Real Madrid, Manchester United eller Lens, som er klubben, hvor det hele startede.

– Det, der er helt sikkert, er, at jeg ikke vil spille for en anden klub end disse tre. Real Madrid forekommer mig dog kompliceret, da det ikke normalt er en klub, man bare sådan lige vender tilbage til. Det mest sandsynlige, hvis du spørger mig i dag, er, at det hele ender i Manchester United eller i Lens.

Klar til at byde på Manchester United – hvem er Thomas Zilliacus?

Med sine 29 år kan Raphaël Varane prale af en foreløbig flot karriere.

Den franske midterforsvarer har således fire Champions League-titler og tre spanske mesterskaber med Real Madrid samt en VM-titel med Frankrig.

Varane er fortsat på kontrakt i Manchester United frem til sommeren 2025.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer