International Fodbold

Hjulmand med bøn frem mod Kasakhstan: Vi piber ikke, men…

Kasper Hjulmand afviser, at det danske landshold piber over forholdene i Kasakhstan, men har dog en bøn inden opgøret, som han håber tages seriøst.

Kasper Hjulmand har en bøn til Kasakhstan før opgøret.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Danmark og Kasakhstan tørner sammen søndag eftermiddag.

Men frem mod opgøret er det ikke kun fodbold, der har været i fokus – faktisk langt fra.

Flere af de danske spillere er således utilfredse med, at kampen skal afvikles på kunstgræs. Og det fylder – også i pressen, som flere gange spurgte ind til det faktum i løbet af lørdagens pressemøde frem mod opgøret.

Det fik i sidste ende den danske landstræner, Kasper Hjulmand, til at komme med en bøn til banemændene frem mod opgøret søndag eftermiddag.

– Vi prøver ikke at tænke for meget over underlaget. Vi ville elske ikke at spille på kunstgræs, men sådan er det. Vi har fokus på, hvilke spillere der kan nyde godt af en kunstgræsbane, men vi vil prøve ikke at ændre for meget, indleder Hjulmand.

– Men… Det er vigtigt, at de husker at vande banen – både for fodbolden og for spillernes skyld. Vores scout sagde, at banen ikke blev vandet i deres første kamp. En kunstbane skal være våd. Det er hele meningen med det. Så jeg håber, de tager det seriøst.

Braithwaite raser før Kasakhstan-opgør: Det burde ikke være lovligt!

I samme forbindelse blev Kasper Hjulmand spurgt ind til, om ikke det danske landshold piber en smule over forholdene. Men det afviste landstræneren prompte.

– Vi piber ikke. Om det er jord, mudder, sten vi skal spille på. Uanset hvad er vi klar til kampen, afsluttede Hjulmand.

Bliv klar til søndag eftermiddag klokken 15:00, hvor opgøret mellem Kasakhstan og Danmark fløjtes op, og læs op på Kasakhstans landshold herunder

Hvem er den bedste Kasakhstan spiller? – Lær mere om Danmarks kommende modstander her

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P