De danske U-landshold fik begge point: Brøndby-komet blev redningsmand for U-17

Både det danske U17- og U19-landshold fik point i EM-kvalifikationen lørdag.

Oscar Schwartau sikrede Danmark point mod Holland.

To af de danske ungdomslandshold var i aktion lørdag eftermiddag.

Her blev det til 2-2 for U17-landsholdet ude mod Holland, mens U19-landsholdet fik hentet tre point med en 2-1-sejr ude mod Ukraine.

Begge kampe var i forbindelse med EM-kvalifikationen til de respektive slutrunder.

De danske U17-drenge lignede ellers ikke nogen, der skulle få point med fra udekampen mod Holland.

Således var Danmark bagud med 2-0 efter lidt mere end en halv times spil – en stilling, der holdt helt frem til et kvarter før slutfløjt.

Brøndbys Oscar Schwartau ville det dog anderledes, da han først i det 76. minut og dernæst i det 82. minut fik bolden i mål til slutresultatet 2-2 for U17-landsholdet.

Også det danske U19-landshold kom bagud i kampen mod Ukraine. Her fik Lecce-spilleren Patrick Dorgu dog udlignet kort før pausen.

Allerede seks minutter inde i anden halvleg blev opgørets sidste mål scoret, da FC Nordsjællands Zidan Sertdemir blev matchvinder med sin scoring til 2-1, hvilket altså også blev kampens resultat.

Højlund har ikke kun taget Danmark med storm: Overhaler Messi, Ronaldo og Mbappé

Det danske U19-landshold har nu hentet fire point i sine første to kampe, efter det forleden blev til 0-0 mod Spanien.

For U17-landsholdets vedkommende er det blot blevet til et enkelt point efter to kampe. Her tabte med 3-1 til England for tre dage siden.