2 min læsningAIK-træner om Fischer: Han har virkelig været slidt – hårdest ramt af alle

Viktor Fischer skal lige finde kampformen igen, og særligt kunstgræsset i Sverige har taget hårdt på den danske kantspiller.

2 min læsning
Opstarten og Pokalturneringen i Sverige har taget hårdt på Viktor Fischer.

Viktor Fischer er blevet slidt af årets første kampe.

Den danske kantspiller skiftede i begyndelsen af februar fra belgiske Royal Antwerp til svenske AIK på en lejeaftale for resten af året.

Her tilsluttede han sig sine nye holdkammerater på klubbens træningslejr i Portugal.

Viktor Fischer er kommet til den svenske klub efter en lang periode uden særlig mange kampminutter i benene, og den tidligere FCK’er fik da også lov til at varme bænken under AIK’s træningskampe, så han ikke gik fra nul til 100 for hurtigt.

Men så gik den svenske pokalturnering i gang.

Her blev det først til et indhop, inden det sidenhen blev til tre kampe fra start i streg for Viktor Fischer – og det har sat sine spor.

– Han har virkelig været slidt. Vi bliver nødt til at tænke på, at han kommer fra ikke at have spillet særlig meget til nu at køre på og spille på kunstgræs.

– Han er den, som har været ramt hårdest efter de 90 minutter på kunstgræs, siger AIK’s cheftræner, Andreas Brännström, til svenske Fotbollskanalen.

Højlund har ikke kun taget Danmark med storm: Overhaler Messi, Ronaldo og Mbappé

Cheftræneren fortæller videre, at Viktor Fischer nu får en stille og rolig uge til at komme til lægterne.

Han mener desuden, at den 28-årige danskers formkurve er på vej i den rigtige retning.

AIK vandt de tre første opgør i den svenske pokalturnering, inden det senest blev til et 2-1-nederlag mod Hammarby. Vicktor Fischer scorede to mål i 3-0-sejren over Östersund.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer