Vilde fire minutter: 32-årig debutant scorede to lynmål da Spanien sejrede over Norge

Joselu endte med at stjæle al opmærksomheden, da Spanien lørdag aften sejrede over Norge i EM-kvalifikationen.

Joselu blev den helt store stjerne, da han lørdag aften fik sin debut for det spanske landshold og kvitterede med to lynmål.

Joselu skal nok lige bruge lidt tid til at fordøje den aften, han havde lørdag.

Den 32-årige Espanyol angriber blev således dobbeltmålscorer, da Spanien sejrede med 3-0 over Norge.

Som om det ikke var nok, så var det samtidig Espanyol-angriberens debut for det spanske A-landshold – og det hele skete i løbet af ganske få minutter.

Spanien kom bedst ud til kampen fra start, og efter 12 minutter kastede det en føring af sig, da en halvkikset afslutning fra Barcelona-backen Alejandro Balde endte for fødderne af Dani Olmo, som fikst rettede den i mål til 1-0.

Norge havde efterfølgende flere chancer for at bringe balance i regnskabet i resten af første halvleg, blandt andet ved et forsøg fra Arsenal-anfører Martin Ødegaard, og ved pausen kunne landstræner Ståle Solbakken formentlig godt have følt sig snydt for to straffespark – i hvert fald var der to tvivlsomme situationer i det spanske felt.

Efter Pausen kom Norge fortsat til chancer fra tid til anden, og den tidligere FCM-angriber, Alexander Sørloth, burde nok sparket bolden i mål nær kampens slutning.

Lørdagens første kampe i EM-kvalifikationen er slut: Schweiz storsejrede efter hattrick

I stedet skete der dog noget helt, helt andet.

I det 81. minut blev Joselu sat på banen, og tre minutter senere kunne han fejre ikke bare sin debut men også sit første mål for det spanske A-landshold.

Som om historien ikke var god nok i forvejen, kunne Joselu minuttet senere, i det 85. minut, også gøre det til 3-0.

For at opsummere: Joselu fik sin landsholdsdebut i det 81. minut, og fire minutter senere havde han scoret to gange. Sikke en aften for den 32-årige LaLiga-angriber.

Norge var desuden uden Erling Haaland, der tidligere på ugen forlod den norske landsholdslejr med en skade. Det kan du læse mere om HER.

I de to øvrige sene kampe i EM-kvalifikationen formåede Wales at hente 1-1 ude mod Kroatien, mens Rumænien sejrede med 2-0 ude mod Andorra.