Premier League

Så sker der noget: United-bejler hæver buddet betragteligt – opsat på at overtage klubben

Et salg af Manchester United er angiveligt rykket tættere på, efter at en potentiel køber af klubben skulle have hævet buddet betragteligt.

Manchester United salg rykker tættere på - Sir Jim Ratcliffe hæver buddet på klubben.
Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

Hvem bliver den nye ejer af Manchester United?

Det spørgsmål er efterhånden blevet stillet mange gange, siden det kom frem i slutningen af november 2022, at Glazer-familien er åbne for at sælge klubben.

Og meget tyder nu på, at et salg af den engelske storklub er rykket et skridt tættere på. Det skriver flere medier – heriblandt Financial Times og BBC Sport.

Medierne melder om, at der onsdag aften skulle have været deadline for en ny budrunde, eftersom Glazer-familien ikke skulle have været tilfredse med de indledende bud.

I alt skulle Manchester United-toppen have holdt møde med otte forskellige investorer i starten af marts, men de to frontløbere skulle fortsat være den britiske rigmand Sir Jim Ratcliffe og Sheikh Jassim bin Hamad al-Thani, som indledningsvist skulle have budt omkring 4,5 milliarder pund– svarende til omkring 38 milliarder kroner.

Ifølge BBC Sport skulle både Ratcliffe og Hamad al-Thani have haft planer om, at hæve de oprindelige bud på Manchester United. Ifølge Financial Times skulle Sir Jim Ratcliffe angiveligt indgive et bud, der runder de fem milliarder pund – svarende til mindst 42 milliarder kroner. Der meldes intet om størrelsen af et potentielt Hamad al-Thani-bud, mens også han skulle angiveligt være villig til at hæve sit tilbud.

Ronaldo om “dårlig periode” i Manchester United: Har gjort mig til en bedre mand

Således nærmer buddene sig den ønskede pris fra Glazer-familiens side, som til en start skulle lyde på 6 milliarder pund. Der har dog også været snak om, at man skulle være villig til at lytte til bud, som runder de 5 milliarder pund.

Selve situationen omkring købet af Manchester United beskrives som ‘live og hurtigt bevægende’ af en person tæt på samtalerne over for BBC Sport.

Ifølge mediets oplysninger ønsker INEOS-gruppen, der ejes af den 70-årige britiske milliardær Ratcliffe, at købe den samlede Glazer-aktieandel på omkring 69 procent af Manchester United, mens qatarerne angiveligt sigter mod at opkøbe 100 procent af klubben.

Medie: Manchester United klar til at gøre Kane til den dyreste engelske spiller

Opdatering: Budrunden med deadline onsdag aften skulle angiveligt være blevet udsat grundet forvirring og derfor manglende bud inden deadline – det oplyses ikke, hvornår den nye deadline skulle være.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P