2 min læsningSå sker der noget: United-bejler hæver buddet betragteligt – opsat på at overtage klubben

Et salg af Manchester United er angiveligt rykket tættere på, efter at en potentiel køber af klubben skulle have hævet buddet betragteligt.

2 min læsning
Manchester United salg rykker tættere på - Sir Jim Ratcliffe hæver buddet på klubben.
Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

Hvem bliver den nye ejer af Manchester United?

Det spørgsmål er efterhånden blevet stillet mange gange, siden det kom frem i slutningen af november 2022, at Glazer-familien er åbne for at sælge klubben.

Og meget tyder nu på, at et salg af den engelske storklub er rykket et skridt tættere på. Det skriver flere medier – heriblandt Financial Times og BBC Sport.

Medierne melder om, at der onsdag aften skulle have været deadline for en ny budrunde, eftersom Glazer-familien ikke skulle have været tilfredse med de indledende bud.

I alt skulle Manchester United-toppen have holdt møde med otte forskellige investorer i starten af marts, men de to frontløbere skulle fortsat være den britiske rigmand Sir Jim Ratcliffe og Sheikh Jassim bin Hamad al-Thani, som indledningsvist skulle have budt omkring 4,5 milliarder pund– svarende til omkring 38 milliarder kroner.

Ifølge BBC Sport skulle både Ratcliffe og Hamad al-Thani have haft planer om, at hæve de oprindelige bud på Manchester United. Ifølge Financial Times skulle Sir Jim Ratcliffe angiveligt indgive et bud, der runder de fem milliarder pund – svarende til mindst 42 milliarder kroner. Der meldes intet om størrelsen af et potentielt Hamad al-Thani-bud, mens også han skulle angiveligt være villig til at hæve sit tilbud.

Ronaldo om “dårlig periode” i Manchester United: Har gjort mig til en bedre mand

Således nærmer buddene sig den ønskede pris fra Glazer-familiens side, som til en start skulle lyde på 6 milliarder pund. Der har dog også været snak om, at man skulle være villig til at lytte til bud, som runder de 5 milliarder pund.

Selve situationen omkring købet af Manchester United beskrives som ‘live og hurtigt bevægende’ af en person tæt på samtalerne over for BBC Sport.

Ifølge mediets oplysninger ønsker INEOS-gruppen, der ejes af den 70-årige britiske milliardær Ratcliffe, at købe den samlede Glazer-aktieandel på omkring 69 procent af Manchester United, mens qatarerne angiveligt sigter mod at opkøbe 100 procent af klubben.

Medie: Manchester United klar til at gøre Kane til den dyreste engelske spiller

Opdatering: Budrunden med deadline onsdag aften skulle angiveligt være blevet udsat grundet forvirring og derfor manglende bud inden deadline – det oplyses ikke, hvornår den nye deadline skulle være.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer