2 min læsningOfficielt: Tidligere Premier League-keeper træder ud af pensionen

Den tidligere Premier League-keeper Ben Foster var gået på pension, men nu vender han alligevel tilbage til grønsværen.

2 min læsning
Ben Foster gør comeback for Wrexham
Foto: Craig Brough/Reuters/Ritzau Scanpix

390 Premier League-kampe.

Det er, hvad der står på Ben Fosters Premier League-CV efter en flot professionel fodboldkarriere, der bragte ham forbi klubber som Watford, West Bromwich, Birmingham og Manchester United.

I sommeren var det så slut, da der blev sat et foreløbigt punktum for karrieren for den nu 39-årige keeper. Men noget må have trukket i den garvede keeper, for torsdag er det kommet frem, at Foster igen er klar til at snøre støvlerne og vogte buret.

Således offentliggør den walisiske fodboldklub Wrexham AFC, som i skrivende stund gør sig i toppen af den femtebedste engelske fodboldrække, at man har sikret sig Ben Foster på en kontrakt gældende frem til sæsonens udgang.

Og det er ikke første gang, at Ben Foster gør klubben selskab. Foster var således udlejet til Wrexham i en halvsæson tilbage i 2005.

– Jeg er fuldstændig i ekstase. Jeg har været her i klubben i en times tid, og det virker virkelig til, at det stadig er et dejligt sted. Alle menneskerne er nede på jorden, og manageren er verdensklasse, siger Foster på Wrexhams hjemmeside.

Ben Foster står i alt noteret for 519 kampe i karrieren. Her er det blevet til 716 scoringer imod.

Campo’s ‘Prison FC’: Her er den farligste startopstilling nogensinde

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer