1 min læsningMedie: Vanvittig Argentina-hyldest – 1,5 millioner vil se venskabskamp?!

Det overrasker nok ingen, at man i Argentina er glade for sine verdensmestre. Men hyldesten til Messi og Co. går nu helt amok.

1 min læsning
Argentinerne vil meget gerne se landsholdet i venskabskamp mod Panama.
Foto: TOMAS CUESTA / AFP.

1,5 millioner mennesker? Til en venskabskamp?

Så mange mennesker har angiveligt ønsket at komme ind på Estadio Monumental i Buenos Aires for at se venskabskampen mellem Argentina og Panama natten til fredag. Det skriver AFP ifølge TV2 Sport.

Det er dog kun lykkedes 63.000 at få plads på stadion i den argentinske hovedstad, da 20.000 billetter allerede var givet til inviterede personer. Der er dog et lille plaster på såret for dem, der ikke lykkedes at skaffe en billet.

Og dem er der en del af. Et hurtigt regnestykke viser nemlig, at interessen for at se verdensmestrene kunne have fyldt Estadio Monumental hele 18 gange.

Derudover har et ekstremt stort antal journalister søgt akkreditering til kampen uden held. Det kan du læse mere om i artiklen herunder.

Verdensmestrene vender hjem: Fyldt stadion og 130.000 håbefulde journalister vil alle tage del i Messis Argentina-retur

Hjælpen til de fodboldgale argentinere, der ikke har fået billet, sker, da den argentinske regering har sikret alle gratis adgang til kampen på tv.

Venskabskampen mod Panama bliver den første mulighed for at se Argentina spille kamp efter VM-triumfen i Qatar i december. Der er kick off klokken 01.00 natten til fredag.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer