3 min læsning‘PC’ om forlængelse med Haraldsson: Det er store ord, men..

Der er store roser til Hákon Haraldsson fra både cheftræneren og sportsdirektør i F.C. København.

3 min læsning
F.C. København har netop forlænget kontrakten med islandske Hakon Haraldsson, og det bringer glæde i ledelesen hos cheftræner og sportsdirektør.
Foto: F.C. København

Tre mål i de seneste tre kampe.

Formkurven for islandske Hákon Haraldsson har kun haft én retning siden nytår.

Den blonde islænding er mandag blevet belønnet for sine fornemme præstationer, og det er god grund til, mener de hos ledelsen i F.C. København, hvor sportschefen ikke er bange for at kaste store ord efter teenageren.

– Hákon er en af de mest interessante unge spillere, vi har set i Danmark i mange år. Det er store ord, men vi mener klart, at han er et ekstraordinært talent. Han har ikke bare vist, at han kan gøre en forskel i Superligaen, men også i Champions League og for sit land, siger sportsdirektør Peter Christiansen.

Der er næppe nogen tvivl om, at Haraldsson har fået en markant forbedret kontrakt hos de forsvarende danmarksmestre.

Foto: F.C. København

Den kontrakt afspejler efter alt at dømme hans ‘nye’ rolle hos F.C. København, hvor han kun grundet en karantænedag har måttet sidde over en kamp i Superligaen.

Til sammenligning spillede den i dag 19-årige islænding kun 11 kampe i sidste sæson.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Hákon har internationale egenskaber både med og uden bold. Han er teknisk stærk med en høj spilintelligens, og han begår sig godt i små rum, samtidig med, at han er afgørende med mål og assists.
 
– Selvom det er mindre iøjnefaldende for de fleste, så er han også en fantastisk presspiller, der knokler for holdet og altid leverer 100 procent. Sidst, men ikke mindst, så er han mentalt utroligt stærk og går altid på banen med masser af mod og initiativ i sit spil, siger cheftræner Jacob Neestrup.

Haraldssons kontrakt i F.C. København er blevet forlænget med en enkelts sæson, således den nu udløber i sommeren 2027.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer