2 min læsningHvem vinder Champions League? – Michael Laudrup er ikke i tvivl

Michael Laudrup har forudsigelsen klar og udpeger sin favorit til at tage Champions League-trofæet i denne sæson.

2 min læsning
Michal Laudrup udnævner sin favorit til Champions League-titlen.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Inter, Benfica, Napoli, AC Milan, Bayern München, Manchester City, Chelsea og Real Madrid.

Otte hold resterer, men kun et enkelt kan i sidste ende kalde sig Champions League-vindere.

Men hvem bliver det? Hvem vinder Champions League anno 2022/23? Det svar har Michael Laudrup klar. Han har nemlig givet sin spådom på denne sæsons udgave af Champions League.

I et længere interview med AS påpeger Laudrup, at der er mange gode hold tilbage i Champions League. Han har dog to konkrete titelkandidater.

Er Real Madrid favorit til at vinde Champions League igen?

– Uden tvivl… Sammen med FC Bayern München. Også selvom de som følge af lodtrækningen potentielt vil støde sammen i semifinalen, lyder svaret indledningsvist fra Laudrup, før han sætter nogle perspektiver på, hvorfor Real Madrid er hans titelkandidater.

– Det, der gør Real Madrid anderledes end de andre, er, at de aldrig går i panik. Det så vi hele tre gange i sidste Champions League-sæson mod PSG, Chelsea og frem for alt Manchester City, og også i år i den første kamp på Anfield, hvor man var nede 2-0 efter 15. minutters spil mod Liverpool.

Ærlig Michael Laudrup: Savner det mindre nu

– Det bemærkelsesværdige er, at Real Madrid bare fortsætter. De fortsætter som om, at intet var hændt. De tror på sig selv. Den konkurrenceevne, de udviser, ligger i klubbens DNA og i klubkulturen. Derfor er de favoritter.

Michael Laudrup formåede selv at vinde Champions League-trofæet i sin tid som professionel fodboldspiller. Det skete i sæsonen 1991/1992 iklædt Real Madrids ærkerivalers trikot, nemlig iført FC Barcelona-trøjen.

Laudrup skiftede sidenhen FC Barcelona ud med netop Real Madrid. Han står i alt noteret for 302 LaLiga-kampe fordelt på de to storklubber, hvoraf 76 af disse blev spillet for kongeklubben.

Hvor og hvornår spilles Champions League-finalen? Alt du skal vide om dette års fodboldfest

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer