3F Superligaen

Hvornår er kampprogrammet for Superligaens slutspil på plads? – Få svaret her

Hvem møder hvem, hvor og hvornår? Ja, hvornår er Superligaens kampprogram klar for Mesterskabs- og Nedrykningsslutspillet? Få svaret her.

Kampprogram Superliga slutspil.
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Opdatering: Leder du i stedet efter info vedrørende Superliga-slutspillet 2023/24? Så kan du læse mere om, hvornår kampprogrammet udkommer her.

Søndag kort før klokken 17:00 blev de sidste Superliga-kampe i grundspillet anno 2022/2023 blæst af.

Dermed står det nu klart, hvilke klubber der skal kæmpe om det danske mesterskab, og hvilke klubber der skal kæmpe om overlevelse i landets bedste fodboldrække.

Og med det sidste fløjt venter nu Superliga slutspillet. Men Hvem møder hvem, hvor og hvornår? Ja, hvornår tikker et konkret Superliga Slutspil kampprogram ind for Mesterskabsspillet og Nedrykningsslutspillet? – Få svaret her.

Efter søndagens opgør skal en længere landskampspause på 12 dage overstås, før Superligaen vender retur. Her møder det danske landshold henholdsvis Finland og Kazakstan, før det efter planen er tid til, at Superliga-bolden igen ruller over skærmen den 31. marts.

Imellemtiden vil Divisionsforeningen klarlægge kampprogrammet for de resterende 10 Superliga-runder i henholdsvis Mesterskabsslutspillet og Nedrykningsslutspillet.

Men hungrer man efter at vide, hvem ens favorithold skal møde og hvornår og hvor, så må man væbne sig med en smule tålmodighed. Det fortæller Divisionsforeningens turneringschef, Peter Ebbesen, til Tipsbladet.

Det store Superliga-overblik: Hvem er i top seks og hvem skal kæmpe for overlevelse?

Kampprogram Superliga slutspil

Peter Ebbesen regner nemlig med at kunne offentliggøre et konkret kampprogram for Superliga slutspillet en gang i løbet af uge 12 – mere præcist håber han at have noget klar om eftermiddagen tirsdag den 21. marts.

Det skyldes, at der i denne udgave af Superliga-sæsonen har været flere åbne ender, end der plejer at være, da hele fem hold har kunnet ende i både top seks og bund seks frem mod sidste spillerunde i Superligaens grundspil.

Det har ifølge Peter Ebbesen gjort det lidt mere usikkert i denne omgang. Kampprogrammet har dog de seneste år været klar omkring tirsdag eftermiddag. Og det er fortsat håbet, fortæller han.

Du kan læse mere om, hvem der i sidste ende sikrede sig en plads i top seks i Superligaens grundspil i linket ovenfor

HUSK: Du kan downloade campo.dk’s app i App Store og Google Play store. Se mere her:

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P