1 min læsningMedie: Saudiarabisk klub klar med Messi-monsterkontrakt

En saudiarabisk klub er angiveligt klar til at gå 'all in' på at sikre sig Lionel Messis underskrift og skulle stå klar med en monsterkontrakt.

1 min læsning
Den saudiarabiske klub AL Hilal vil hente Lionel Messi. Saudi Arabien Messi.
Foto: Stephane Mahe/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Først Cristiano Ronaldo… Så Lionel Messi?

De drømmer stort i Saudi Arabien. I slutningen af 2022 formåede Al Nassr at hente Cristiano Ronaldo til landets bedste række.

Men som om en af de seneste mange års største fodboldstjerner ikke var nok, så vil en anden saudiarabisk klub nu angiveligt følge trop og hente Ronaldos evige rival i verdenstoppen, Lionel Messi.

Således skriver det spanske medie Marca, at Al Nassr’s ligarivaler fra Al Hilal angiveligt skulle være klar til at gå ‘all in’ på at sikre sig Lionel Messis underskrift.

Mediet erfarer, at Al Hilal har planer om at tilbyde Lionel Messi samme mængde penge, som Al Nassr giver Cristiano Ronaldo. 220 millioner euro om året – svarende til lidt over 1,6 milliarder danske kroner.

Samtidig fortæller mediet, at der skulle være tale om et tilbud, der vil gælde fra denne sommer og et år frem – altså til sommeren 2024.

Lionel Messi står lige nu til at have kontraktudløb med det fransk storhold Paris Saint-Germain denne sommer og kan derfor forhandle frit med andre klubber.

Messi forgylder holdkammerater med ekstravagante gaver – bogstavelig talt

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer