1 min læsningMessi forgylder holdkammerater med ekstravagante gaver – bogstavelig talt

Lionel Messi er ikke helt færdig med at fejre VM-triumfen - i hvert fald har han brugt en pæn slat penge på at takke sine holdkammerater endnu en gang.

1 min læsning
Lionel Messi har brugt mere end halvanden million kroner på forgyldte iPhones til sine holdkammerater.

Skulle man have boet under en sten siden fløjten lød i VM-finalen tilbage i december, så vandt Lionel Messi og Argentina slutrunden i Qatar.

Selvom det er mere end to måneder siden, så har Lionel Messi naturligvis ikke glemt den store triumf, som samtidig definitivt har udødeliggjort ham i fodboldens historie.

I hvert fald har han givet alle sine holdkammerater og staben fra det argentinske landshold en speciel gave.

Mediet Fichajes skriver således, at Lionel Messi har haft fat i virksomheden ‘Idesign Gold‘. En virksomhed, der kombinerer teknologi og guld.

Her har han bestilt intet mindre end 35 iPhones af de nyeste slags, iPhone 14, og fået dem belagt med guld.

Indgraveret på de guldbelagte iPhones er navnet og trøjenummeret den respektive spiller og stabsmedlem fra den argentinske VM-trup.

Verdens bedste Messi vinder The Best-prisen

– Messi er en af vores mest loyale kunder, og han kontaktede os et par måneder efter VM-finalen. Han sagde, at han ville have en speciel gave for at fejre den utrolige sejr, men han havde ikke lyst til at købe noget almindeligt såsom et ur. Så jeg foreslog det her, og han var vild med idéen, siger Idesign Golds administerende direktør ifølge Fichajes.

Mediet skriver videre, at den 35-årige VM-vinder skulle have brugt 210.000 euro på de lettere ekstravagante iPhones – svarende til lige knap 1,6 millioner kroner. Det er omkring 45.000 kroner per guldbelagt iPhone.

Vis dette opslag på Instagram

Et opslag delt af 𝗜𝗗𝗘𝗦𝗜𝗚𝗡 𝗚𝗢𝗟𝗗 (@idesigngold)

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer