2 min læsningHermansen om landsholdsudtagelse: Glæder mig til at være en rigtig del af det

Brøndby-målmand Mads Hermansen har tidligere været inde omkring landsholdet, men tirsdag blev han for første gang udtaget til landsholdstruppen.

2 min læsning
Brøndby-målmand Mads Hermansen er for første gang udtaget til det danske A-landshold, og han glæder sig.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Han var med i maj 2022, men denne gang er alvor.

Brøndby-målmand Mads Hermansen deltog for lidt under end et år siden i A-landsholdets træninger, men det var ‘kun’ som træningspartner.

Dengang måtte den daværende U21-landsholdsmålmand se Frederik Rønnow og Oliver Christensen tage de to pladser bag førstemålmand Kasper Schmeichel, men tirsdag satte Mads Hermansen sig på én af de tre pladser i truppen.

– Det er en lidt anden følelse, og jeg er enormt stolt og glad for at blive udtaget. Det var meget lærerigt at være med i de dage sidste gang, og nu har jeg lidt en idé om, hvordan tingene foregår og stemning i lejren, så jeg glæder mig til at være en rigtig del af det den her gang, siger Hermansen til Brøndby TV.

Den nyudnævnte landsholdsspiller fik nyheden om, at han var udtaget i stedet for Oliver Christensen, før det blev kendt i den brede offentlighed tirsdag aften.

Avis: Premier League-klubber lurer på Hermansen

Jeg fik det at vide dagen før (udtagelsen, red.), hvor [Kasper] Hjulmand var her i klubben og fortalte det, forklarer Hermansen, der godt ved, at han ikke står først i køen.

– Der er selvfølgelig Kasper [Schmeichel] og [Frederik] Rønnow, der gør det rigtig godt, så jeg tænker, at jeg skal suge noget erfaring til mig.

Fynboen Hermansen står noteret for otte U21-landskampe for Danmark, ligesom han har repræsenteret Danmark på både U16-, U17-, U18- og U19-landsholdet.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer