1 min læsningFørste forlængelse i hus for ny Viborg-sportschef

Viborg FF har onsdag forlænget kontrakten med klubbens unge målmandstalent.

1 min læsning
Viborg Logo

Viborg FF har onsdag forlænget kontrakten med bare 17-årige Kasper Kiilerich.

Den talentfulde målmand har været en del af Viborgs superligatrup i 10 af klubbens 21 kampe i denne sæson, og klubbens nye sportschef, Mads Agesen, er da også glad for sin første forlængelse i Viborg.

-Kasper er et stort målmandstalent, der allerede i en meget tidlig alder blev en del af vores førsteholdstrup, så det er også et skulderklap til vores talentsektor. Der venter stadig masser af hårdt arbejde forude, men vi tror meget på Kasper, og vi glæder os til at være med til at fortsætte hans udvikling her hos os i de kommende år, lyder det fra sportschefen.

Ikke overraskende er der også glæde hos hovedpersonen selv, der har skrevet under på en kontrakt til 2025.

-Det er sindssygt fedt at skrive under på en ny kontrakt med VFF. Jeg er jo kommet på stadion, siden jeg var barn, så jeg er selvfølgelig bare glad og stolt. Jeg synes, det er en god klub og et godt miljø at være i, hvor jeg kan mærke at jeg udvikler mig, lyder det fra Kasper Kiilerich.

Selvom den unge målmand fortsat har sin superligadebut til gode, så debuterede han tidligere på sæsonen for klubbens førstehold i DBU Pokalen.

Her holdt han endda målet rent, da Viborg i anden runde slog Viby med hele 0-7.

 Kiilerich kommer oprindeligt fra Viborg FF’s samarbejdsklub NUGF Viborg.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer