3F Superligaen

FCM-sportschef: Det var ikke en fejl at ansætte Capellas

FC Midtjylland sagde tirsdag farvel til cheftræner Albert Capellas, der havde været ved roret i kun syv måneder.

Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Syv måneder.

Så længe nåede spanske Albert Capellas at være ved roret i FC Midtjylland, før han tirsdag fik sparket.

Selvom FC Midtjyllands sportschef, Svend Graversen, mener, at Capellas var et godt match til ‘Ulvene’, blev det dog ikke til mere end 25 kampe på sidelinjen.

Ifølge Svend Graversen var det bestemt ikke en fejl at ansætte Albert Capellas i sommers. Det projekt, Capellas præsenterede, passede rigtig godt til klubben, og det var noget, de var meget opsatte på. Det var dog et projekt, der ikke lykkedes.

– Når vi nu står her, så er det ikke det sportslige match, som vi har set, og det er det, der har gjort, at vi har truffet den her beslutning.

– Det (fyringen af Capellas, red.) bunder udelukkende i de sportslige resultater, fortæller Svend Graversen.

25 kampe er ikke meget tid til at sætte sin præg på et hold som cheftræner. Det anerkender Graversen og påpeger, at uanset om det havde været smartere at afskedige Capellas før eller senere, er der en grund til, at FCM-bestyrelsen gjorde det tirsdag.

– Det rigtige tidspunkt (at fyre Capellas, red.) for os, det var i går. Jeg er helt enig i, at ‘kunne man have gjort det før, kunne man have gjort det senere?’ – det er et relevant spørgsmål, men vi gjorde det i går, lyder det afslutningsvis fra Svend Graversen.

Capellas ønskede sig en angriber i FCM: Det var meget tæt på

FC Midtjylland skal, uden Albert Capellas ved roret, til Silkeborg søndag den 19. marts, hvor de skal bruge et mindre mirakel for at ende i den sjove ende af tabellen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P