2 min læsningCapellas ønskede sig en angriber i FCM: Det var meget tæt på

Albert Capellas fortæller efter fyringen fra cheftrænerjobbet i FC Midtjylland, han han ønskede sig en god 9'er i vinterens transfervindue - et ønske, der ikke gik i opfyldelse.

2 min læsning
Den fyrede FCM-træner, Albert Capellas, ønskede sig en god angriber i vinterens transfervindue.

Albert Capellas blev tirsdag fyret fra jobbet som cheftræner i FC Midtjylland.

Det til trods for, at sportsdirektør Svend Graversen og CEO Claus Steinlein i dagene op til havde fredet spanieren for rullende kamerarer.

Flere eksperter har i kølvandet på fyringen peget på, at Albert Capellas måske ikke havde det spillermateriale til rådighed, som skulle til for at indfri FC Midtjyllands forventninger.

Campo.dk stillede tilbage i efteråret et lignende spørgsmål til den spanske træner – om truppen var gearet til at spille fodbold på den måde, som han ønskede, og om det var realistisk at indfri klubbens forventninger om top 50 i Europa.

Dengang lød svaret fra den daværende FCM-træner, at han aldrig ville brokke sig over spillerne – det var ikke et problem.

Dagen efter fyringen løfter Albert Capellas dog alligevel sløret for, at det måske godt kunne have været et mindre problem alligevel.

Onsdag blev han således spurgt ind til vinterens transfervindue i FCM, hvor man som bekendt sagde farvel til Anders Dreyer og Evander samt Sory Kaba – sidstnævnte blev udlejet.

– Det har været en lærdom for alle. Det har det også været for mig selv. For selvfølgelig var et af mine krav en nummer ni. Jeg ønskede en meget god ni’er. Det var også meget tæt på at ske, men det var ikke muligt, siger Albert Capellas onsdag ifølge bold.dk.

Godt nok fik FCM hentet Astrit Selmani i transfervinduets 11. time, men den helt store målmager har angriberen endnu til gode at bevise sig som.

Sagde det modsatte på direkte tv: Capellas-fyring var længere under opsejling

Albert Capellas fortæller videre, at han ventede på at få Junior Brumado klar – det skete dog ikke før til allersidst, da den brasilianske angriber gjorde comeback med sit indhop i 3-1-nederlaget til Lyngby Boldklub – og kort efter forlod banen igen efter to gule kort.

Albert Capellas nåede 15 kampe i spidsen for FC Midtjylland i Superligaen, hvor han efterlader dem på en aktuel niendeplads og yderst svære betingelser for en plads i top 6 forud for sidste spillerunde af grundspillet.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer