2 min læsningSagde det modsatte på direkte tv: Capellas-fyring var længere under opsejling

FC Midtjyllands-direktør Claus Steinlein fredede efter Lyngby-nederlaget cheftræner Albert Capellas, men nu fortæller han, at fyring allerede blev besluttet der.

2 min læsning
FCM-direktør Claus Steinlein fredede efter nederlaget til Lygngby cheftræner Albert Capellas, men alligevel var en fyring under opsejling.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

– Overhovedet ikke!

FC Midtjyllands sportschef, Svend Graversen, fjernede med ovesntående ord tilsyneladende enhver tvivl om, hvorvidt Albert Capellas stilling var i fare, såfremt klubben missede minimumsmålsætningen om en plads i top-seks.

Den udmelding understøttede klub-direktør, Claus Steinlein, med ordene ‘Ja selvfølgelig’, da han efter FC Midtjyllands nederlag til Lyngby blev spurgt, om han var enig med sin sportschef.

Tirsdag blev spanske Albert Capellas så alligevel fyret, og i dag onsdag indrømmer Claus Steinlein så indirekte, at hans ord på tv-skærmen som minimum var i den røde ende af sandhedsspektret.

– Da vi mødte Lyngby, havde vi selvfølgelig snakket overordnet med ejerkredsen, bestyrelsen og den sportslige gruppe, og vi havde det sådan lidt, at nu skulle det være.

 – Da vi så ser Lyngby-kampen, besluttede vi, at det var det. Og så skulle vi lige over mandag, og så snakkede vi i går (tirsdag, red.) med Albert for at lave en god proces med afskeden, siger Steinlein ifølge bold.dk.

Avis: FCM har været i indledende dialog med mulig Capellas-erstatning

FC Midtjylland har én kamp tilbage i Superligaens grundspil, hvor alt andet end en sejr vil sende dem i nedrykningsspillet.

Hvis FC Midtjylland i søndagens kamp slår Silkeborg, så er holdet stadig afhængige af, at en række andre resultater ligeledes går deres vej. Således må OB ikke slå AGF, Brøndby må ikke få point mod FC Nordsjælland, og Randers FC må ikke slå AaB. Går to eller tre af disse resultater mod FC Midtjylland, vil klubben selv med en sejr ende i nedrykningsspillet.

Du kan se både Svend Graversen og Claus Steinleins omtalte kommentarer i videoen over artiklen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer