1 min læsningFan i sultestrejke: Vil have forsvarsspiller solgt

En Marseille-fan var så utilfreds med Leonardo Balerdis præstation i weekendens uafgjorte kamp mod Strasbourg, at han vil gå meget langt for at få ham solgt.

1 min læsning
Leonardo Balerdi er blevet offer for en sultestrejke af en af Marseilles egne fans.
Soccer Football - Champions League - Group D - Olympique de Marseille v Sporting CP - Orange Velodrome, Marseille, France - October 4, 2022 Olympique de Marseille's Leonardo Balerdi celebrates scoring their third goal with Jordan Veretout REUTERS/Eric Gaillard

Har du nogensinde været så utilfreds med en spiller fra dit favorithold, at du ønskede han ikke længere var på holdet? Det kan du måske sige ja til.

Har du så været så sur på spilleren, at du er gået i sultestrejke? Det er nok mere tvivlsomt.

Men det har en Marseille-fan gjort, da han var så utilfreds med forsvarsspilleren Leonardo Balerdi, der fik rødt kort i weekendens kamp.

Mandag morgen sad fanen ude foran Marseilles træningsanlæg, La Commanderie, hvor han havde et papskilt, hvorpå skriften var klar – og ganske hård.

Øverst var beskeden adresseret til Balerdi og nedenunder stod der “dehors” tre gange, der oversat betyder “ud”. Derudover stod der, at han ville starte en sultestrejke for at gennemtvinge sit ønske.

Beskeden forsatte med “befolkningen i Marseille vil ikke længere have dig”. Afsluttende med “respekter os, tak.”

Medie: Superstjerne bliver i Paris – vil slutte karrieren hos PSG

Den 24-årige argentiner, der kom til klubben fra Borussia Dortmund i 2021, er under kontrakt med Marseille indtil sommeren 2026.

Nedenfor kan du se skiltet.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer