2 min læsningRekordmageren Trossard: Der er lang vej endnu

Selvom Arsenal søndag genoprettede afstanden til forfølgerne, så er der lang vej til det engelske mesterskab, mener klubbens nyindkøb.

2 min læsning
Arsenals nyindkøb, belgiske Leandro Trossard, blev i weekendens sejr over Fulham den første spiller til at assistere tre gange i første halvleg i en udekamp.
Foto: Adrian Dennis/AFP/Ritzau Scanpix

Belgiske Leandro Trossard satte søndag ny rekord i Premier League.

Den belgiske Arsenal-spiller lagde op til alle holdets tre scoringer i første halvleg, da Arsenal besejrede Fulham, og det er aldrig før sket på udebane i Premier League.

Med sejren genetablerede Arsenal forspringet på fem point ned til Manchester City på andenpladsen, og undervejs i London-derbyet mod Fulham søndag, kunne sange om det kommende mesterskab høres fra Arsenal-fansene undervejs.

– Det er fedt for dem. Det var selvfølgelig en stor udesejr, og vi vil give fansene troen. Men for os selv handler det om, at vi tager det kamp for kamp. Det var en stor sejr i dag, 0-3 mod Fulham er for alle. De har haft en virkelig god sæson.

– Der er stadig lang vej endnu – 11 kampe. Der kan stadig nå at ske en masse. I sidste måned var der en masse snak, efter vi tabte hjemme til City. Nu handler det igen om, at vi er nummer et. Vi er nødt til at kigge på os selv. Hvis vi holder momentum og kvaliteten høj, så er det helt op til os selv, lyder det fra Trossard, ifølge NBC.

Mål og Highlights: Se Arsenal cruise videre efter Fulham-sejr

Efter 1-3-nederlaget til Manchester City midt i februar har Arsenal gjort rent bord i Premier League med fem sejre i træk. Leandro Trossard har siden sit skifte fra Brighton i januar bidraget med én scoring og fem assist i sin i alt ni Premier League-optrædener for Arsenal.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer