1 min læsningRanders FC melder udsolgt til østjysk brag mod AGF

Der er uhyre vigtige point på spil i mandagens kamp mellem Randers FC og AGF, og det lader de til at have forstået i den kronjyske hovedstad.

1 min læsning
Superligaopgøret mellem Randers FC og AGF mandag aften bliver med cirka 10.000 tilskuere på lægterne, for der er nemlig udsolgt.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Der kan være 10.000 tilskuere på Cepheus Park i Randers, og det kommer der mandag aften.

Kornjyderne kan således melde alt udsolgt til kampen mod lokalrivalerne fra AGF, der klokken 19 gæster naboerne mod nord.

Forud for kampen er det kun AGF’s bedre målscore, der adskiller de to hold på Superligaens femte- og sjetteplads, men det skal Randers FC mandag forsøge at lave om på.

Som deltagere i superligarundens sidste kamp, har de to mandskaber i løbet af weekenden kunnet se de øvrige hold i ligaen, og søndag aften stod det således fast, at både Randers og AGF med en sejr kan sikre sig en plads i top-seks i resten af foråret.

Med uafgjort og nederlag vil begge hold stadig selv have slutspilsskæbnen i egne hænder. I Grundspillets sidste kamp – på søndag klokken 15 – møder Randers FC AaB på udebane, mens AGF hjemme tager imod OB.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer