2 min læsningUwe Rösler inden østjysk derby: Randers FC har karakter og god kampånd

Der er lagt op til et vaskeægte brag, når Randers FC og AGF mandag mødes i det østjyske rivalopgør - et opgør som ingen af holdene har råd til at tabe.

2 min læsning
AGF-cheftræner Uwe Rösler har stor respekt for Randers FC forud for det østjyske derby på mandag.
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Randers FC har scoret tre mål mere end AGF, men AGF har lukket ni mål færre ind.

Målforskellen på seks mål er det, der med to kampe tilbage af Superligaens grundspil adskiller AGF og Randers FC på ligaens fjerde- og femteplads.

Dermed er der heller ikke råd til nederlag for nogen af de to mandskaber, når de mandag mødes i det østjyske lokalopgør.

For AGF-træner Uwe Rösler er det blot karrierens andet opgør mod de lysblå fra Randers, men det til trods har han allerede et godt billede af, hvad der venter mandag.

– Det bliver en spændende udfordring. Randers FC er et mentalt stærkt hold – det viste de for eksempel med et flot comeback mod Viborg FF i seneste runde. Så de har karakter og en god kampånd.

– Vi har forberedt os godt i ugens løb og har en god fornemmelse for, hvordan Randers FC gerne vil spille. Det skal vi være forberedte på, ligesom vi måske også skal være forberedt på en lidt tung bane, som der kan være på denne tid af året, siger Uwe Rösler.

Sæsonens første opgør mellem de to mandskaber endte i juli med en nulløsning på Ceres Park i Aarhus.

Medie: Rangers går efter AGF-stopper

Dengang var der tale om Superligaens bare tredje runde. Mandag snerper det dog til i Superligaen, for mens vinderen af mandagens opgør enter ER sikret eller har gode kort på hånden til at sikre en plads i top-seks forud for sidste grundspilskamp, så vil kampens taber ikke nødvendigvis selv kunne afgøre tingene.

– Vi har kun fokus på den næste kamp. Det er et vigtigt lokalopgør med alt hvad det indebærer for klubberne og for tilhængerne. Den her gang har begge hold samme antal point og er lige i tabellen kort for slutspillet begynder. Så det er klart, at dét er en dimension. Men for os handler det om at holde fokus på den næste kamp og så må vi se på det andet bagefter.

– Som denne liga har udviklet sig, er der brug for point, og det har vi også. Og dem skal vi hente både på mandag og næste søndag. Men for nu er der kun fokus på vores næste kamp, slår Uwe Rösler fast.

Kampen mellem Randers FC og AGF spilles mandag klokken 19, og den kan ses på TV3 Sport.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer