2 min læsningAC Horsens-profil før F.C. København-opgør: De tror, at de kan gå på vandet – det skal vi udnytte!

F.C. København har været stærke og tror måske, at de kan gå på vandet før mødet med AC Horsens, fortæller Horsens-profilen Anders K. Jacobsen.

2 min læsning
Anders K. Jacobsen tror på, at AC Horsens kan drille F.C. København. Superligaen.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Søndag eftermiddag gæster de forsvarende danske mestre fra F.C. København ‘de gule’ fra AC Horsens.

Og her kommer FCK ind til opgøret med lutter sejre i Superliga-regi i det nye år, mens AC Horsens modsat kommer ind til opgøret med tre nederlag i bagagen.

Trods forskellen i formkurverne, så bliver søndagens opgør dog ikke en let opgave for F.C. København. Det fortæller AC Horsens-profilen Anders K. Jacobsen til campo.dk.

Han tror nemlig på, at AC Horsens kan drille FCK. Han erkender dog, at løverne har set stærke ud, men det kan måske blive til Horsens’ fordel.

– FCK er altid et godt hold. De har også en rigtig god formkurve med sig ind til det opgør her. Men de tror nok, at de kan gå på vandet, og det skal vi på en eller anden måde udnytte.

– Forhåbentligt kan vi ryste dem og få en rigtig god start på kampen, så vi kan bevise, at de skal forholde sig til os – også selvom de måske ikke ønsker det.

– FCK har set stærke ud, og det har vi kæmpe respekt for. Men vi skal også på et tidspunkt sparke lidt tilbage – og det kan sagtens blive i den kamp.

Horsens-profil om manglende point: Bliver gjort værre end det er

Senest de to hold mødtes indbyrdes, blev det til en sejr til AC Horsens i Parken på 1-0 i sæsonpremieren.

Søndagens kamp mellem AC Horsens og F.C. København sparkes i gang klokken 16:00. Kampen kan følges direkte på 6’eren og Discovery+. Få indblik i henholdsvis AC Horsens-truppen og FCK-truppen til opgøret her.

Se hele campo.dks interview med Anders K. Jacobsen i videoen øverst i artiklen

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer