3F Superligaen

Unge Slotsager om annulleret startdebut-scoring: Jeg havde det jo vanvittigt!

OB's blot 17-årige Tobias Slotsager sendte bolden i kassen i sin startdebut i Superligaen. Scoringen blev dog annulleret for Offside efter en længere VAR-gennemgang.

Tobias Slotsager OB scoring.
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

56 minutter.

Så mange minutters spilletid stod OB’s blot 17-årige Tobias Slotsager noteret for inden fredagens Superliga-kamp mellem OB og AaB.

Her blev det til startdebut for den unge midtstopper. En startdebut, som Slotsager fejrede med sin første Superliga-scoring… Eller det troede han i hvert fald.

Efter 26 minutters spil sendte Slotsager nemlig et flot hovedstød ind bag AaB-keeperen Theo Sander. Men efter en længere VAR-gennemgang blev målet annulleret grundet en offside på Bjørn Paulsen i forbindelse med opspillet, der førte til scoringen.

Tobias Slotsager, som efter scoringen havde en vild følelse i kroppen, var dog selv overbevist om, at scoringen ville få lov til at stå. Men den store glæde blev altså erstattet med en stor ærgrelse.

– Jeg havde det jo vanvittigt. Jeg har det sindssygt godt jo. Jeg havde overhovedet ikke forestillet mig, at der ville blive dømt offside på noget som helst, så jeg var bare i fuld gang med at juble.

– Jeg når ikke rigtig at vurdere situationen. Jeg ser bare, der er noget tumult inde i boksen, og så kommer den ind igen, så jeg når slet ikke at se noget som helst, fortæller Tobias Slotsager til Viaplay.

Efter sort skærm: Viaplay undskylder til Superliga-seere

Selvom det ikke blev til en startdebut-scoring for Tobias Slotsager, kan han dog stadig glæde sig over, at OB sejrede mod AaB fredag aften. Kampen endte 2-1 til fynboerne, der altså stadig er med i kampen om en top seks-placering.

Se interviewet med Tobias Slotsager i videoen øverst i artiklen

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P