1 min læsningEfter sort skærm: Viaplay undskylder til Superliga-seere

Tekniske problemer var fredag skyld i, at TV-seerne ikke kun følge opgøret mellem OB og AaB live på TV. Nu beklager Viaplay.

1 min læsning
Tekniske problemer. Viaplay undskylder. OB mod AaB, Superligaen.
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Sort skærm…

Det syn mødte OB- og AaB-fansene samt andre Superliga-seere, da man tændte TV-skærmen og slog over på TV3 SPORT for at se den første Superliga-kamp i 21. spillerunde mellem OB og AaB.

Først 25 minutter efter kampstart var signalet tilbage. Men kampen blev vist fra startfløjt og var dermed en lille halv time bagud fra diverse livescore-sider.

Og det beklager man hos Viaplay.

– Det er vi ufatteligt kede af. Vi undersøger, hvad der er gået galt, og om vi kan gøre noget for, at det ikke sker en anden gang.

– Det sker, lige da kampen skal i gang. Vores kanal bliver sendt fra Sverige, og vi kan ikke få livesignalet fra Danmark til Sverige og ud til seerne, siger Benjamin Munk Lund, sportchef hos Viaplay til B.T.

Kampen mellem OB og AaB endte med en 2-1-sejr til fynboerne, der gør, at de blå-hvide fra Fyn holder liv i top seks-drømmen frem mod sidste spillerunde.

AaB har derimod fortsat syv point op til de nærmeste konkurrenter over nedrykningsstregen fra AC Horsens, der ovenikøbet har en kamp i hånden.

Se highlights fra opgøret herunder

Mål og Highlights: Tongya saksesparker OB op på syvendepladsen, mens krisen fortsætter i AaB

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer