1 min læsningThomas Frank efter Everton-nederlag: Vi skulle have fået mere ud af det

Det blev opgøret på Goodison Park lørdag, der fik sat en stopper for Brentfords ellers så imponerende stime i Premier League.

1 min læsning
Thomas Frank og Brentford tabte lørdag eftermiddag til Everton i Premier League, og dermed blev der sat en stopper for deres imponerende stime.
Foto: Russell Cheyne/Reuters/Ritzau Scanpix

Efter 12 kampe i træk i Premier League uden nederlag, sluttede stimen lørdag på Goodison Park.

Everton tog en 1-0-sejr hjemme mod Thomas Frank og Brentford – en sejr der blev grundlagt efter mindre end et minuts spil.

Thomas Frank havde allerede inden kampen lovprist Everton-manager Sean Dyche, men efter kampen følte den danske manager alligevel, at hans hold havde fortjent at få point med fra kampen.

– Det var en kamp med to [forskellige] halvlege. Jeg synes, at Everton var bedre end os i første halvleg, hvor vi tabte den fysiske kamp, andenboldene og vandt ikke nok dueller.

– Anden halvleg var meget bedre, det var jeg meget tilfreds med, må jeg sige. Vi kontrollerede kampen fuldstændigt og skabte nogle enorme chancer. Vi skulle have fået mere ud af det – mindst en uafgjort, lød det efter kampen fra Thomas Frank.

Mål og Highlights: Se Evertons lynscoring ødelægge Brentfords stime

De fleste statistik-medier giver efterfølgende Thomas Frank ret i de antagelser, da hans Brentford-mandskab de fleste steder står til at have produceret chancer nok til over 2,0 expected goals.

Det blev dog ikke til nogen mål for Thomas Frank og Brenford, der dog kan glæde sig over, at de med hele 13 kampe tilbage af sæsonen mere eller mindre har sikret sig overlevelse i Premier League.

Det samme kan bestemt ikke siges om Everton, som med lørdagens tre point rykkede rykkede over nedrykningsstregen for bare anden gang i de sidste ti runder.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer