LaLiga

Real Madrid tilbage på sejrskurs mod Espanyol

Der er stadig langt op til FC Barcelona på LaLigas førsteplads, men lørdag sørgede Real Madrid for at holde snor i ærkerivalerne.

Efter to uafgjorte kampe i streg kom Real Madrid lørdag tilbage på sejrskurs, da de hjemme på Bernabeu slog Espanyol i LaLiga.
Foto: Juan Medina/Reuters/Ritzau Scanpix

Tre scoringer i første halvleg og et enkelt i anden resulterede i en 3-1-sejr til Real Madrid lørdag.

Hjemme på Bernabeu tog Carlo Ancelottis tropper imod Barcelona-klubben Espanyol, og det var faktisk de gæstende, der lagde bedst fra land i den spanske hovedstad.

Efter bare 0tte minutters spil bragte den tidligere Real Madrid-spiller, Joselu, catalanerne foran 0-1. Eduardo Camavinga oversatsede på sin position som venstreback for Real Madrid, og med en retningsbestemt brysttæmning og en hurtigt fladt indlæg fandt Ruben Sanchez Joselu midt for mål, og med en afslutning helt oppe i det fjerneste målhjørne efterlod Joselu belgiske Thibaut Courtois helt chanceløs i Real Madrid-målet.

Den føring holdt dog kun et lille kvarter, inden Vinicius Junior tog sagen i egen hånd og fra sin position på venstrekanten trak ind i feltet og udplacerede Fernando Pacheco i Espanyol-målet.

Fem minutter før pausen bragte Eder Militao Real Madrid foran, da han bagerst i feltet strakte hals og nåede først på et indlæg fra franske Aurelien Tchouameni.

Real Madrid indkalder til hastemøde efter Barça-anklager

Spændingen og det mulige pointtab lurede stort set resten af kampen for Real Madrid, men i anden halvlegs overtid slukkede Marco Asensio dog endegyldigt håbet for Espanyol, da han i en omstilling blev spillet i himmelen af Dani Ceballos.

Asensio lagde uden de store problemer bolden over Espanyol-målmanden med sin scoring til slutresultatet 3-1.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P