3F Superligaen

Officielt: Gammel superligakending ny sportschef i Viborg

Viborg FF har lørdag præsenteret klubbens nye sportschef, og det bliver den tidligere Superligaspiller, Mads Agesen, der fremover skal sidder på posten.

Viborg Logo

Efter Jesper Fredbergs skifte til belgisk fodbold, har superligaklubben Viborg FF manglet en sportschef.

Det har de grønblusede nu fundet, og det bliver den tidligere Randers FC- og AC Horsens-forsvarsspiller, Mads Agesen, der sætter sig på sportschef-taburetten.

Agesen kommer til Viborg fra en stilling som chefscout i netop Randers FC, og 39-årige Agesen glæder sig til sit nye job.

-Først og fremmest er jeg rigtig glad og stolt over at have fået muligheden. Det har været en ambition for mig at komme til at arbejde i en rolle som denne, og det er noget, jeg har været meget nysgerrig på i flere år, og har arbejdet på at dygtiggøre mig i den retning, så jeg glæder mig ekstremt meget til at komme i gang, lyder det fra Mads Agesen.

Agesen tager de cirka 45 kilometer mod vest til en klub, der passer godt til hans egen personlighed.

– Viborg FF er en meget tiltalende klub, og mit gode indtryk af klubben er kun blevet bekræftet i de samtaler, jeg har haft. Det er en klub med store ambitioner, en klub, der er meget visionær og som samtidig er opmærksom på kontinuitet og hårdt arbejde, som er nogle af de dyder, jeg altid har været vant til. Der er gang i mange gode og spændende ting i klubben, som jeg glæder mig til at blive en del af og jeg ser frem til at være med til at fortsætte udviklingen, siger Mads Agesen.

Foto: Viborg FF

Også hos de grønblusede viborgensere er de glade for, at det nu officielt er Mads Agesen, der fremover skal varetage blandt andet klubbens rekruttering.

-I Mads Agesen får vi en leder, der kommer med stor fodboldfaglighed, er en god kommunikator og har erfaring med både spillerrekruttering og brug af data, hvor han naturligvis får en nøglerolle i samarbejdet med vores scoutingteam og Football Radar. Samtidig er han en holdspiller, der forstår værdien af et stærkt kollektiv, og så kommer han fra en klub, der også er vant til at kæmpe mod større budgetter med succes. Vi har mærket en person, der både vil passe godt ind hos os og som er meget sulten efter at blive en del af VFF, siger Direktør Morten Jensen og fortsætter:

Hoff Thorup har opskriften klar: Sådan sejrer FC Nordsjælland mod Viborg

-Vi er en klub, der tror på potentialet i mennesker og har tidligere haft god succes med at ansætte unge ledere, der er blomstret i vores klub, og det er vi overbeviste om, at vi sammen med Mads kan lykkes med igen. Med sin erfaring som anfører i Superligaen, besidder han også nogle naturlige lederevner, som vi tror på, at han kan udvikle yderligere her. Vi er meget glade for, at det er faldet på plads og at han kan starte med det samme, og vi vil i den forbindelse takke Randers FC for forløbet.

Mads Agesen nåede undervejs i sin aktive karriere at spille 161 kampe i Superligaen, hvor langt størstedelen var i den lyseblå Randers FC-trøje, ligesom det blev til 56 kampe i NordicBet Ligaen for FC Fredericia.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P