1 min læsningNelsson og Galatasaray fortsætter voldsom stime

Med en 1-0-sejr i den tyrkiske Süper Lig mod Kasimpasa fortsætter Istanbul-klubben Galatasaray sin voldsomme sejrsstime.

1 min læsning
Victor Nelsson og tyrkiske Galatasaray slog lørdag Kasimpasa 1-0 og dermed fortsætter Istanbul-klubben sin voldsomme sejrsstime.
Foto: Umit Bektas/Reuters/Ritzau Scanpix

Hvis man tæller ALT med, var lørdagens 1-0-sejr over Kasimpasa den 17. sejr i træk for Galatasaray.

Den tyrkiske danskerklub har således ikke tabt en fodboldkamp, siden det den 13. december blev til et nederlag i en venskabskamp med italienske Lazio.

Tæller man kun betydende kampe er sejren over Kasimpasa ligeledes Galatasarays 17 sejr i træk og den 19. kamp uden nederlag i træk. Seneste nederlag i en betydende kamp var liganederlaget på 2-1 til Kayserispor den 15. oktober.

Den voldsomme stime har selvsagt sendt Istanbul-klubben til tops i den tyrkiske liga, hvor de efter lørdagens tre point har hele ni point ned til rivalerne fra Fenerbahce, der dog har en kamp i hånden.

Victor Nelsson spillede hele lørdagens kamp, mens Mathias Ross fortsat har sin ligadebut for tyrkerne til gode. Ross var for 18. ligakamp i træk ikke en del af truppen.

Det var Galatasarays nyindkøbte italiener, Nicolo Zaniolo, der med sin 1-0-scoring efter en lille time blev matchvinder lørdag aften-

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer