Premier League

Medie: PSG vil af med Neymar – tilbudt til en række Premier League-klubber

Neymar kan muligvis snart være fortid i Paris Saint-Germain, som eftersigende har tilbudt brasilianeren til en række Premier League-klubber.

Neymar tilbudt til en række Premier League-klubber.
Foto: Valery Hache/AFP/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Den brasilianske stjerne Neymar kan snart være fortid i Paris Saint-Germain.

Lørdag formiddag går meldingerne på, at den franske storklub efter en skuffende Champions League-kampagne nu er gået i gang med at kigge truppen efter i sømmene.

Og her er man altså angiveligt kommet frem til, at det nu er ved at være tid til at sende den 31-årige brasilianer, som har været i klubben siden sommeren 2017, videre. Det fortæller Team Talk.

Ifølge mediets kilder skulle Neymar være blandt en række PSG-spillere, der har fået lov at skifte væk fra klubben i det kommende transfervindue til sommer.

Og man skulle eftersigende mene det seriøst i PSG, som meldes at have tilbudt Neymar direkte til flere af de store Premier League-klubber.

Listen skulle blandt andet tælle klubber som Chelsea, Manchester United, Manchester City, Liverpool og nyrige Newcastle.

Neymar, der i øjeblikket er ude med en langtidsskade, der skulle hold ham på tribunen i resten af sæsonen, står i skrivende stund noteret for 173 kampe i PSG-trøjen. Her er det blevet til 118 mål og 77 assists.

Neymar er fortsat på kontrakt i PSG frem til sommeren 2025.

Har Neymar været ‘katten i sækken’ for PSG? Vild statistik kune tyde på det

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P