1 min læsningAaB-boss freder Hamrén: Trænerskifte ikke aktuelt

AaB-direktør Thomas Bælum har ikke planer om at skifte Erik Hamrén ud lige foreløbigt trods manglende resultater og en placering i bunden af Superligaen.

1 min læsning
Thomas Bælum freder Erik Hamrén.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

15 point.

Det er facit for AaB efter 21 spillerunder i Superligaen i denne sæson.

Alligevel er det slet ikke på tale, at der skal skiftes ud cheftræner-posten. Det slår klubben direktør Thomas Bælum fast i et interview med Nordjyske.

Her forklarer Thomas Bælum, at der blandt andet bliver lagt vægt på kontinuiteten på træningsbanen. Samtidig erklærer han sin fortsatte tillid til Erik Hamrén.

– Det er ikke aktuelt (at skifte cheftræner red.). Det har jeg sagt før.

– Vi har tillid til træneren og tillid til staben. Jeg kigger på, om der er en linje i det, som vi arbejder med til dagligt, siger Bælum til Nordjyske.

Han forklarer samtidig, at der er ro på, og at han forventer, at pointene nok skal komme på et tidspunkt.

Viaplay ekspert: Sådan overlever AaB i Superligaen

AaB tabte fredag aften med 2-1 mod OB og har i skrivende stund syv point op til de nærmeste konkurrenter over nedrykningsstregen fra AC Horsens, der ovenikøbet har en kamp i hånden.

Sidste Superliga-kamp for AaB i grundspillet løber af stablen søndag den 19. marts klokken 15:00. Her gæster Randers FC Aalborg Portland Park, inden det for AaB’s vedkommende gælder kvalifikationsslutspillet og kampen for overlevelse i Superligaen.

Se campo.dks interview med AaB’s cheftræner Erik Hamrén, hvor han sætter ord på, hvorfor han fortsat tror på overlevelse i Superligaen, herunder

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer