1 min læsningViaplay ekspert: Sådan overlever AaB i Superligaen

AaB ligger under stregen, men Peter Sørensen har tre gode grunde til, at klubben redder livet i Superligaen.

1 min læsning
AaB ligger under nedrykningsstregen i Superligaen.
Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Stoppede Superligaen i dag, ville AaB rykke ned i Danmarks næstbedste række for første gang i 37 år.

Nordjyllands fodboldflagskib har i øjeblikket otte point op til AC Horsens på den rigtige side af nedrykningsstregen med en kamp i hånden, og spillet har i størstedelen af sæsonen ikke efterladt de hårdtprøvede AaB-fans med megen optimisme.

Men spørger man Viaplay-eksperten Peter Sørensen, er der tre gode grunde til at fastholde troen på et ‘great escape’, så det Erik Hamréns hold også efter sommeren spiller med i Superligaen.

– Jeg synes, at Erik Hamrén skal have kredit for det klarsyn, der tog ham med storm, inden han spillede kampen mod Viborg. Der synes jeg, at lignede noget, hvor de rigtige spillere var på bane og spillede de rigtige positioner samtidig, siger han.

– Det gav noget rigtig godt. Vi så at Lucas Andersen ikke skulle så meget energi defensivt, og Louka Prib lå oppe, hvor han kom til at score målene.

Derudover fremhæver Peter Sørensen også AaB’s store samling af spillere, der tidligere har vist et højt niveau i Superligaen, hvor Nicklas Helenius, Iver Fossum, Louka Prib og Lucas Andersen alle blev nævnt, inden han også fremhæver AC Horsens’ dårlige start på 2023:

– Nødvendigvis må det være sådan, at hvis de skal kunne indhente Horsens, så skal Horsens mere eller mindre fortsætte som de er begyndt her i 2023. Det har været dårligt, tilføjer Peter Sørensen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer