Odgaard og AZ kom fra Lazio med et rigtig godt udgangspunkt

Med en udesejr på 1-2 i den italienske hovedstad har hollandske AZ pludselig overtaget favoritværdigheden til at gå videre i Conference League fra italienske Lazio.

Jens Odgaard og hollandske AZ kom fra Rom med et flot resultat, da de slog Lazio 1-2 i den første ottendedelsfinale i Conference League.

Danske Jens Odgaard fik de første 83 minutter på banen, og det var 83 gode minutter.

På de 83 minutter sikrede Odgaard og hollandske AZ nemlig en 1-2-sejr mod Lazio på Stadio Olimpico i Rom.

Hollænderne kom ellers bagud allerede efter 18 minutters spil, da den tidligere FC Barcelona-angriber, Pedro, bragte romerne foran.

I første halvlegs overtid lykkedes det dog græske Vangelis Pavlidis at udligne for gæsterne. Kort forinden havde AZ’s nyindkøbte målmand, den tidligere F.C. København-reserve, Mathew Ryan, disket op med en fin redning på Pedros forsøg.

Godt et kvarter inde i anden halvleg blev det fine udgangspunkt så rigtig godt, da ungarske Milos Kerkez på en ny omstilling passerede portugisiske Luis Maximiano i Lazio-målet.

Odgaard starter for AZ mod Lazio

De lyseblå italienere overtog spillet, og kom også frem til et par pæne muligheder i den sidste halve time, men uden scoringer valgte spillerne i stedet at brokke sig til den svenske dommer, da han ‘kun’ havde lagt tre minutter til kampen.

Med 1-2-sejren har AZ et glimrende udgangspunkt forud for returopgøret i Alkmaar den 16. marts.