Champions League

Medie: 5-1-nederlag koster Scott Parker jobbet i Club Brügge

Scott Parker ligner en mand, der har kurs mod sin anden fyring i samme sæson.

Club Brügges engelske cheftræner, Scott Parker, er angiveligt færdig i klubben efter 5-1-nederlaget til Benfica i Champions League.
Foto: Patricia De Melo Moreira/AFP/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Den 30. august fik han sparket i Bournemouth, nu er Scott Parker angiveligt også færdig i Club Brügge.

Det skriver den belgiske avis Het Niuewsblad, der oven i købet mener at vide, hvem der står klar til at tage over for den tidligere engelske landsholdsspiller.

Club Brügges tidligere træner, Alfred Schreuder, der efter bare 26 kampe i spidsen for Ajax blev fyret i den hollandske storklub, tager over i den belgiske storklub – mindre end ni måneder efter, at han forlod selvsamme job.

Scott Parker har bestemt ikke haft den ønskede succes i Club Brügge, efter han nytårsaften overtog jobbet fra Carl Hoefkens.

Hoefkens havde i 27 kampe et pointgennemsnit på 1,89 point per kamp – det snit lyder for Scott Parker på sølle ét point per kamp efter englænderens første 12 kampe for klubben.

Mål og Highlights: Se Benfica ydmyge Club Brügge på vej mod kvartfinalerne

Club Brügge tabte tirsdag aften med hele 5-1 til Benfica i returopgøret i Champions Leagues ottendedelsfinale, efter de hjemme havde tabt 0-2 til portugiserne.

I den belgiske Jupiler League har det ikke været meget bedre for de seneste tre sæsoners belgiske mestre, der efter 28 kampe er hele 21 point efter Genk på førstepladsen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P