1 min læsningTidligere fransk EM-vinder: Mbappé er Ronaldo og Messis arving

Daniel Bravo, som blev europamester med Frankrig i 1984, ser Kylian Mbappé som den oplagte erstatning til de to legender.

1 min læsning
Daniel Bravo mener, at Kylian Mbappe er den naturlige arvtager fra Messi og Ronaldo.
Foto: Franck Fife/AFP/Ritzau Scanpix

De to bedste spillere nogensinde!

Diskussionerne er mange, når det kommer til Cristiano Ronaldo og Lionel Messi, men alle kan blive enige om, at de to rivaler er der oppe ad som nogle af de bedste, fodbolden nogensinde har set.

Derfor er det også store sko, de kommende generationer skal træde i, når de to rekordbrydere sætter støvlerne på hylden. Men en af de franske EM-helte fra 1984 mener, at hans landsmand er den oplagte arvtager til dem.

Daniel Bravo, der var en del af den franske trup under EM-triumfen, mener nemlig, at det er indlysende, at Kylian Mbappé tager over.

– Kylian Mbappé er Lionel Messi og Cristiano Ronaldos arving. I dag er han den bedste spiller i verden, fortæller franskmanden til det franske medie Telefoot.

– Han er så intelligent, at han ved, hvad han skal gøre for at forbedre sig, så ingen ved, hvor langt han kan nå, siger han yderligere.

Video: Mbappé satte ny rekord – se alle hans 201 mål i PSG-trøjen

Lørdag udmærkede Kylian Mbappé sig nok engang, da han med sit mål for Paris Saint-Germain i 4-2-sejren over Nantes overtog titlen som den mest scorende PSG-spiller nogensinde fra Edinson Cavani.

Du kan se samtlige mål fra den franske verdensstjerne i en PSG-trøje i den relaterede artikel ovenfor.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer