2 min læsningLuke Shaw undskylder: Flovt – vores standarder er faldet efter trofæet

Manchester United led søndag sit største nederlag i klubbens Premier League-historie - endda til ærkerivalerne fra Liverpool.

2 min læsning
Manchester Uniteds venstreback Luke Shaw undskylder og er flov efter Manchester United tabte 7-0 til Liverpool på Anfield i Premier League.
Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix

Der er forskellige kommunikationsmæssige greb, når man befinder sig i en krisesituation.

I Manchester United er de gået fra himmel til helvede på bare en uge, efter de i sidste weekend vandt Carabao Cuppen, tabte de søndag med hele 7-0 til Liverpool i Premier League.

Ikke overraskende har de ovenpå den pinlige affære på Anfield valgt at lægge sig fladt ned – og rulle rundt, om man vil – i Manchester United.

– Ude på banen følte jeg mig flov på os spilleres vegne overfor de fans, som støttede os og så med hjemmefra. At se den anden halvleg. Jeg kan kun undskylde for det, og vi spillere må tage ejerskab og rejse os og acceptere, at det var ikke i nærheden af at være godt nok, siger Luke Shaw til klubbens egne kanaler.

– Det er fuldstændig uacceptabelt. Vores standarder er tydeligvis faldet, siden vi vandt det [Carabao Cup-] trofæ, og i de sidste par kampe har vi ikke været os selv. Vi er nødt til at finde de gode ting, vi havde gang i inden og bringe dem tilbage, for det her gør virkelig ondt, og det vi præsterede i anden halvleg er helt uacceptabelt, lyder det videre fra Shaw.

Highlights: 7-0! Liverpool ydmygede Manchester United – Salah slog rekord

Manchester United kom i søndagens kamp bagud 1-0 kort før pausen i en halvleg, der havde været ganske jævnbyrdig med chancer til begge mandskaber.

Gæsterne var dog nærmest ikke kommet ud fra pausen, før den stod på 2-0 og 3-0, og så fortsatte den ydmygende, nedadgående spiral, til der slutteligt stod 7-0 på måltavlen.

Manchester United er nødt til at samle sig de kommende dage, for allerede på torsdag møder de spanske Real Betis i Europa Leagues ottendedelsfinale.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer