F.C. København aflyser dagens træningskamp

F.C. København skulle mandag have mødt Hvidovre fra NordicBet Ligaen i en træningskamp, men den er nu blevet aflyst.

F.C. København logo

Det bliver trænende spillere og ikke spillere i kamp, der mandag kan ses på F.C. Københavns træningsanlæg.

De forsvarende danske mestre havde ellers arrangeret en træningskamp mod de – måske – kommende oprykkere fra NordicBet Ligaen – Hvidovre IF.

Kampen skulle have været spillet over én halvleg plus yderligere 15-20 minutter.

F.C. København melder ikke selv noget om, hvad grunden til aflysningen er.

Københavnerne satte søndag ny superligarekord, da de hjemme i Parken slog OB med hele 7-0. Det er både rekord for den største sejr i Superligaen og selvsagt også for F.C. København selv i turneringen.

Highlights: Premier League eller Superliga? FCK følger trop og smadrer OB 7-0!

Hvidovre gæstede F.C. Københavns træningsanlæg til en træningskamp i slutningen af januar, den kamp sluttede med en 4-1-sejr til superligaklubben.

Hvidovre har ellers lagt fint fra land i forårssæsonens bestræbelser på at rykke op i Superligaen. Det er således blevet til sejr og Nykøbing FC, en uafgjort mod Hillerød og senest en 2-1-sejr over SønderjyskE i lørdags.