Vildt comeback: Silkeborg sejrer til allersidst i El Plastico

Silkeborg IF stjal sejren til allersidst mod FC Nordsjælland, og har dermed taget en kæmpe skalp i jagten på en plads i top seks.

FC Nordsjælland og Silkeborg IF spillede 1-1 i Superligaen.

Silkeborg IF og FC Nordsjælland mødtes søndag i den efterhånden klassiske ‘El Plastico’.

Her leverede Silkeborg et vildt comeback, og endte i sidste ende med at tage en 2-1-sejr.

Gæsterne fra FC Nordsjælland kunne ellers gå til pause med en 1-0-føring på et mål scoret af Emiliano Marcondes, og FC Nordsjælland var klart det bedste hold på banen i de første 45 minutter.

Som anden halvleg skred frem kom Silkeborg dog bedre og bedre med i opgøret, og i det 65. minut fik hjemmeholdets midtstopper, Tobias Salquist, udlignet til 1-1.

Hjemmeholdet lugtede blod til sidst, og kampbilledet fra første halvleg var ikke til at kende nær kampens slutning, hvor Silkeborg jagtede sejren.

Fire minutter inde i tillægstiden hamrede Lukas Engel så bolden op i nettaget, og jublen brød løs på Jysk Park i Silkeborg.

Sejren og de tre point er et kæmpe skridt for Kent Nielsen og co. i jagten på top seks, mens nederlaget omvendt er et hårdt slag for FC Nordsjælland i mesterskabsjagten.