2 min læsningSalah kan slå rekorden mod United søndag: Kæmpestort!

Liverpools Mohamed Salah kan i søndagens opgør mod Manchester United både tangere og slå Robbie Fowlers rekord.

2 min læsning
MOhamed Salah kan sætte ny scoringsrekord for Liverpool i i Premier League i kampen mod Manchester United.
Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

Statistisk set kommer det til at ske mod Manchester United søndag.

Mohamed Salah er bare én scoring fra at tangere Robbie Fowlers rekord for flest Premier League-mål i en Liverpool-trøje.

Den hurtige egypter har i skrivende stund 127 Premier League-scoringer på cv’et, og rekorden har han drømt om siden sin første sæson i den bedste engelske række.

– Efter min første sæson havde jeg 31 scoringer, og jeg tænkte; Jeg vil være topscorer for Liverpool i Premier League. Jeg havde det i hovedet, at jeg var nødt til at jagte det. Det var en af mine motivationer. Hver dag vågnede jeg op og ville slå den rekord.

– Det bliver specielt for mig. At være nummer et vil blive specielt for min karriere her i Liverpool. Det er noget, som jeg virkelig har jagtet, siger Salah til SkySports forud for søndagens kamp mod Manchester United på Anfield.

Mohamed Salah glider forbi Liverpool-legende: Mest scorende i Europa-regi

At det netop er Manchester United, der søndag står på programmet, er, trods gæsterne imponerende form, ikke nødvendigvis dårligt nyt for Mohamed Salah.

Salah har nemlig stået overfor Manchester United 11 gange, og med i alt 10 scoringer mod The Red Devils, er der statistisk set større chancer for at han scorer søndag, end at han ikke scorer.

Selvom Salah altså kan sætte sig på rekorden søndag, så understreger han, at den personlige rekord ikke erstatter trofæer, som det næppe bliver til for Liverpool i denne sæson.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Så længe vi opnår noget som hold, det er det vigtigste for mig. Jeg vil ikke være på et mindre hold og være den eneste, der slår rekorder. Jeg vil vinde trofæer, jeg ønsker, at mine medspillere er glade. Jeg er i en topklub. At slå rekorden i en klub som Liverpool vil være kæmpestort, lyder det fra Salah.

I de seneste fem kampe mod Manchester United, herunder én i FA Cuppen, har Salah scoret otte mål. Blandt andet scorede han et hattrick på Old Trafford, da Liverpool i oktober 2021 vandt hele 0-5 på Manchester Uniteds hjemmebane.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer