Fremad Amager tog vigtigt skridt mod Næstved

Fremad Amager var taget en tur til Næstved søndag, og det blev en god dag for amagerkanerne på Sydsjælland.

Fremad Amager Logo

En skidt sæsonstart blev søndag værre for Næstved, mens det omvendte er tilfældet for Fremad Amager.

I søndagens indbyrdes opgør mellem de to sjællandske mandskaber var det nemlig Fremad Amager, der tog fra Næstved med en 2-3-sejr.

Marcus Mølvadgaard bragte eller Næstved foran 1-0, inden Lucas Haren udlignede for de gæstende amagerkanere.

I første halvlegs tillægstid gjorde midtbanespilleren Hans Bonnesen det til 1-2 for gæsterne, inden Abdoulie Njai tre minutter efter pausen fik udlignet til 2-2.

Ligesom det var tilfældet i sidste rundes opgør mod Hobro, tog Fremad Amager dog de tre point til sidst, da Christian Friedrich efter 83 minutter blev matchvinder.